Minner om vår

Det minner om vår ute. 1.mai er her og selv om det er kaldt og har snødd(!) i dag så legger i alle fall ikke snøen seg lenger. Jeg er så heldig at jeg bor 3-4 minutters gange fra havet og tok meg turen ned dit mellom snøbyger, husrydding og brødbakst.

Det er stort sett bart nå bare en og anna snøflekk igjen.

Hestehoven karrer seg frem og vitner om vår.

 

Har alltid synes disse blomstene er så fine. Vokser mye av det rundt omkring i Bodø. Blant annet har jeg sett mengder av dem oppe på Ramnfloget. Noen som vet hva de heter?Ytterst derute ligger Sandhornøya og Fuggeløya

 

Børvasstindan er fortsatt snødekt, men når det har smelta litt mer så skal jeg ta meg turen opp på Per Karlsatind (1036 moh).


Heldige meg som bor i slike fantastiske omgivelser. En liten tur som denne gir fred i sjela og selv om det ikke er så varmt enda så kan jeg kjenne gleden over våren og dens påfølgende sol og sommer kommer krypende.Kanskje det er fordi jeg er vokst opp med nærhet og utsikt til havet at dette betyr så mye for meg. Ikke vet jeg... Men det jeg vet er at det er mye vakkert og inspirerende rundt oss alle om vi bare husker på å løfte blikket.

Ønsker deg en solrik dag både på innsiden og utsiden!

M-hilsen fra Paro

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Paro

Paro

34, Bodø

"M-bloggen"! Mine tanker, synspunkter, opplevelser i en hverdag full av Magedans, Musikk, Meditasjon, Mennesker, Mat, Motivasjon, Muskler, Motiver (foto), Mindfulness + mye mer.

Kategorier

Arkiv

hits