Mopedpåkjørsel

I går ble jeg påkjørt! Jepp! Ingen drama, det gikk bra altså. Meeeeen...

På tur ut av en rundkjøring kommer det en SUV fra min høyre side som tydeligvis er mest opptatt av å skyndte seg inn i rundkjøringen før en annen bil. Han var så opptatt at han ikke så meg i rød kjeledress, med reflekser, på tur ut av rundkjøringen rett foran nesa på han! Heldigvis oppdaget SUVføreren meg i siste øyeblikk og bråbremset samtidig som jeg fikk styrt mopeden litt til siden. Jeg prøvde å gasse på for jeg så jo hva som var på tur å hende, men det er ikke store motorkraften i en moped så det var lite å hente.

I alle fall føreren klarte å bremse slik at han bare "bumpet" borti meg nok til at mopeden flyttet seg et par centimeter. Jeg tror faktisk ikke bilføreren merket det engang. Ikke stoppet han etterpå heller.

 

Jeg skriver dette fordi vi alle trenger en påminnelse om å kjøre aktsomt. Jeg vet ikke hva som forstyrret oppmerksomheten til føreren av SUVen, men jeg vet at hver muskel i min kropp var klar for sammenstøtet som heldigvis ikke var kraftigere enn en bump.

Denne gangen var marginene på min side. La oss være sikker på at de forblir det for både meg og deg!

 

Ønsker deg en oppmerksom dag!

M-hilsen fra Paro

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Paro

Paro

36, Bodø

"M-bloggen"! Mine tanker, synspunkter, opplevelser i en hverdag full av Magedans, Musikk, Meditasjon, Mennesker, Mat, Motivasjon, Muskler, Motiver (foto), Mindfulness + mye mer.

Kategorier

Arkiv

hits